Nieuws
Zaterdag 22 september 2007: Prijsuitreiking PDF Print E-mail
Geschreven door Luc Gielen   
zaterdag, 22 september 2007 20:46

Ann Bogmann en Filip Leemans waren de gelukkige winnaars van de resp. damesmountainbike en Sven hometrainer. 
Zaterdag mochten zij hun prijzen in ontvangst nemen van Dominique van D'Store. Ann onderwierp haar nieuwe aanwinst ogenblikkelijk aan een eerste testrit. Filip haastte zich met vrouw en kind een bijpassende outfit aan te schaffen. Niet echt een probleem bij D'Store, niet? Editie 2008 staat zowel bij Ann als bij Filip al met rood aangestipt!

 

 
Zondag 16 september 2007: UZ Sport- en Speldag 2007 PDF Print E-mail
Geschreven door Luc Gielen   
maandag, 17 september 2007 20:32

Afgelopen zondag verschenen 201 sportievelingen aan de start van de 2de UZ Cyclosportieve. Onder deskundige begeleiding van de Leuvense politie, gemotoriseerd bijgestaan door Annemie, Willy, Regine, Eduard en Jan, in peleton de weg op voor 40 of 120 km. Rien en philipe aan 't stuur van hun stoere Dodge Nitro's. Herve bekommerde zich met z'n D'Store-tweespan om gestrande fietsers en fietsen. Kristof, Erik en Patrick hielden vooraan al dat sportief geweld in toom terwijl Guy, Marius en Luc hun uiterste best deden om gelosten weer aansluiting te laten vinden bij de grote groep. Een gulden middenweg in peleton befietsen is een aartsmoeilijke klus. 

Nu, elkeen die hetzij met de vingers in de neus hetzij op karakter de 120 km van deze UZ Cyclosportieve op hun palmares plaatste verdient respect. Elk individueel sportief exploot in dit groots peleton resulteerde in een financieel engagement vanwege Belgian Power van 402 euro tvv de Cliniclowns! Samen trappen voor een lach op het aangezicht van een kind... kan toch maar enkel een lach, zelfs bij de meest afgepeigerde sportieveling, tevoorschijn toveren, niet?

Mogen wij jullie dan ook danken voor jullie talrijke aanwezigheid! Wij hopen jullie alvast in 2008 terug te mogen begroeten!

 

     

         

 
BikePark Winterberg (Duitsland) PDF Print E-mail

Afgelopen week zijn Dieter, Herve en Matthias het bikepark in Winterberg (D) gaan verkennen. Tijdens hun verblijf van vier dagen hebben ze meerdere malen de grond en obstakels van dichtbij gezien, maar dit hoort er nu eenmaal bij. Na de uitputtende week zijn ze toch heelhuids terug in Belgie geraakt! Naast het fietsen hebben... Iedereen heeft zich rot geamuseerd en heeft zijn grenzen verlegd! Na enkele zware vallen zijn ze toch terug in Belgie geraakt.

 

 

 
Belgian Power becomes EXPLOSIV! PDF Print E-mail
Geschreven door Luc Gielen   
woensdag, 21 maart 2007 18:29

Belgian Power bouwt aan eigen site, Jan bezorgt het team een passend logo. Kristof, Jan en Luc krijgen versterking vanuit het jonge streetgeweld. Freeriders Hervé, Dieter, Mick en Matthias scharen zich aan hun zijde. Een mix van ouwe taaie en rebelerende jonge: Belgian Power becomes EXPLOSIV!

 

 
Zondag 29 oktober 2006 - Cow Bay (Queensland - Australie) PDF Print E-mail
Geschreven door Luc Gielen   
zondag, 29 oktober 2006 19:34

Het sportieve luik, de Crocodile Trophy 2006, dat de rode draad vormt van het totaalproject 'MI Croc for SoFHeA' kent een onverhoopt succes. Erik, Guy en Luc, bijgestaan door Jan en Kristof, finishen de 12de Crocodile Trophy. Meer nog: het team wordt 2de in de teamranking en Luc 1ste Master (+40).

Een team dat schittert in eenvoud haalt sterk uit en laat superprofessionele teams als 'The Dreamteam' en 'Team Lingier-Versluys' achter zich. Enkel in het 'Lietz-team' erkennen zij hun meerdere. Het 'MI Croc for SoFHeA-team' dwingt respect af.

Anita, Christophe's vrouwtje, geeft de Belgische helden bij de start van de laatste rit wat kleur. Bij aankomst op het strand van Cow Bay tonen allen fier de Belgische driekleur. Christophe Stevens, eindwinnaar, Kristof, Jan, Erik, Guy en Luc kleuren deze Crocodile Trophy 2006 een beetje Belgisch ... BELGIAN POWER is een feit!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 7
Powered By Granville Bikes en D'Store