Nieuws
Officiele voorstelling op 13 februari 2009! PDF Print E-mail
Geschreven door Luc Gielen   
vrijdag, 16 januari 2009 20:06

Op vrijdagavond 13 februari verzorgt Belgian Power in samenwerking met Gerhard Schönbacher (Organisator) de officiële voorstelling van de Crocodile Trophy 2009 en de Alpen Tour! Dit alles zal plaatsvinden in de onlangs geopende toonzaal van Granville Bikes omstreeks 20u00!

 

 
Belgianpower.be wordt vernieuwd! PDF Print E-mail

Zoals jullie al konden zien wordt Belgian Power in een nieuw kleedje gestoken. Zowel de layout als beheer werd helemaal vernieuwd. Zo zal het in de toekomst makkelijker zijn om updates en nieuwsberichten te plaatsen!

Momenteel is de upgrade volop bezig dus hier en daar zal nog niet alle informatie weergegeven worden!

 

 
Officiële opening Granville/Guru-Sport en Scott! PDF Print E-mail
Geschreven door Luc Gielen   
donderdag, 02 oktober 2008 23:37

Belgian Power was aanwezig bij de officiele opening van Granville, Guru-Sport en Scott. Net zoals Freddy Loix (Rally) en Frank Duboccage (VTM) was Luc Gielen (Belgian Power) getuige voor Granville. Helaas konden we wegens nachtdienst niet tot het einde blijven.

   

 
One Minute Downhill Race @ the Filthy's PDF Print E-mail
Geschreven door Matthias Gielen   
zondag, 21 september 2008 20:40

The Filthy Trails is er vandaag in geslaagd om een heuse race op poten te zetten. Drie tracks afvlammen tegen de klok was het doel van maar liefst 75 deelnemers. Belgian Power deed zelf ook mee en presteerde redelijk goed. De uitslagen worden binnen enkele dagen publiek gemaakt! We zijn in ieder geval zeer benieuwd. Een grote proficiat aan de organisatoren van dit event, alles verliep gesmeerd en de sfeer zat er dik in! Bedankt Filthy's!

UPDATE 25 September;

Vandaag zijn de resultaten bekend gemaakt door STBP en de Filthy Trails. Hieronder een overzicht van ons en enkele gasten van de Leuvense Kookaburra Crew.

Lees meer...
 
Foto's 3de Cyclosportieve PDF Print E-mail
Geschreven door Luc Gielen   
zondag, 14 september 2008 21:17

De eerste sfeerbeelden van afgelopen Cyclosportieve staan online. Om ze te bekijken simpelweg op onderstaande link(s) klikken!

 

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 7
Powered By Granville Bikes en D'Store