VERSLAG ZATERDAG 18 OKTOBER 2008: CAIRNS BAY VILLAGE RESORT PDF Print E-mail

 

Bij aankomst in Cairns toch wat teleurstelling: de valies van Bart en Kim bleek spoorloos en de fietsen hebben toch wat schade opgelopen tijdens het transport. De achterpat van Bart's Granville is naar binnen geplooid, de remschijf van Kristof's XTR schijfrem is krom en loopt dus wat aan bij het rijden. Hopelijk biedt zondag een passend antwoord op deze problemen. We onderhouden contact met de verantwoordelijken van de vlieghaven en zoeken zondagvoormiddag een fietsdealer op.

Ook dit ongemak heeft een positieve zijde: Kim en Bart wacht een schadevergoeding van 100 AUD, Alan Cracknell van Cairns Airport nodigt ons uit op een barbeque na de Crocodile Trophy! Misschien groeit er nog iets uit ons contact met onze 'local bikedealer'? Draagt Belgian Power het 'grensverleggend avontuur' niet in het hart?Als zondag de valies opduikt en de fietsen hersteld raken heeft zaterdag ons iets positiefs bijgebracht: Belgian Power komt er versterkt uit!

De voorbije nacht van zaterdag op zondag bevestigt nogmaals de kleine nood aan slaap bij verpleegkundigen. Jan, Kristof en ikzelf als vroege vogels; Bart en Kim in een heruitgegeven bruidsnestje... en woudhakker Walter die geen enkele boom ongemoeid laat. Het valt te vrezen dat de Australische autoriteiten zo'n Belgische houthakkersmentaliteit weten te apprecieren. Wordt vervolgd!
 
Powered By Granville Bikes en D'Store