Persuitnodiging 27/01/2011: Ontdek SANDMAN, de innovatie op vlak van fietsen PDF Print E-mail
Geschreven door Luc Gielen   
donderdag, 19 januari 2012 19:37

Persuitnodiging 27/01/2011: Ontdek SANDMAN, de innovatie op vlak van fietsen
 

Persuitnodiging 27/01/2011
Ontdek SANDMAN, de innovatie op vlak van fietsen

Op vrijdag 27 januari wordt het SANDMAN gamma voorgesteld in het Provinciaal Recreatiedomein ‘De Schorre’. We nodigen je van harte uit om deze nieuwe fiets zelf te komen ontdekken op een nagelnieuw en één van de meest uitdagende MTB-parcours van het land.

Na twee jaar uitgebreid testen in meer dan twintig landen is SANDMAN, een 100% Belgisch initiatief, klaar om fietsen een volledig nieuwe dimensie te geven. De eerste testers waren alvast unaniem lovend. SANDMAN is de innovatie in de fietswereld.

SANDMAN herdefinieert fietsen helemaal. De afgelopen jaren werden fietsen steeds lichter en hadden fietsliefhebbers zowel een mountainbike als een koers- en stadsfiets in huis. Onder het motto ‘Change trail, not bike’ maakt SANDMAN daar komaf mee. Met SANDMAN kan je ieder parcours aan. Een fiets-frame voor alle ondergronden of ‘one frame fits all’.

Naast de voorstelling van SANDMAN zullen ook de vernieuwde wedstrijdparcours van de Alpen Tour en de Crocodile Trophy edities 2012 worden voorgesteld. Steeds meer Belgen worden aangetrokken door wedstrijden in het buitenland. Iets waar de mensen van het SANDMAN team zeer boeiend over kunnen vertellen.
 
Programma
  • 11u: Voorstelling SANDMAN
  • 11u45: Voorstelling Alpentour + Crocodile Trophy
  • 12u15: Voorstelling SANDMAN Team
  • 12u30: Food & drinks
  • 13u30: Testritten (voor minder en meer ervaren rijders!
Registreren kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of te bellen naar 02 513 22 89.

PS: Wie geen fietsmateriaal, zoals eigen helm, aangepaste fietsschoenen,… heeft, helpen we graag verder. Geef het wel aan bij je inschrijving en wij zorgen voor een gepaste outfit. Kleedkamers en douches zijn ruim beschikbaar.
“Toen ik voor het eerst een SANDMAN fiets zag, dacht ik dat het om een verborgen camera stunt ging. Maar na een eerste stevige testrit op erg divers terrein, was ik onmiddellijk verkocht. Stabiel, veel grip, spektakel en een hoop plezier. Met de SANDMAN kan je overal uit de voeten."

Kim Hoogmartens, trotse eerste eigenaar van een SANDMAN

Adresgegevens
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre
Schommelei 1 bus 1
2850 Boom
 
Contactgegevens
FINN
Wim Van der Linden
Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
0472 68 56 17

 

Ontdek SANDMAN in dit filmpje


Laatst aangepast ( donderdag, 19 januari 2012 19:47 )
 
Crocodile Trophy & Alpentour 2012 voorstelling in België PDF Print E-mail
Geschreven door Luc Gielen   
 

Voorstelling België 

 
 
 

Routebeschrijving

 

 

 

 

 
Powered By Granville Bikes en D'Store